Løsninger

Ekspres kørsel


Står du akut og har brug for transport af et køleskab, flyttekasser eller en seng? Jamen så står vi tilrådighed døgnet rundt med levering fra dag til dag i hele landet.

Ekspres kørsel kan bookes samme dag som levering afhængigt af tidspunket. Skal pakken afleveres på et givent tidspunkt på en given lokation i Danmark. Kan man ringe og booke en tid 7 timer før leveringstidspunkt.

Fast større aftale.


Er du en virksomhed som jævnligt sender varer ud til kunder?
Hos Danica Transport kan du med fordel få en lukrativ aftale hvorpå vi på skræddersyer en aftale til jer og jeres behov.

Vi er både konkurrence dygtige på pris, men også fleksibilitet. Der er ingen grænser for hvad vi kan finde ud af. Om det er levering om natten, eller til et helt andet land.

Prisafregning, kan til jeres fordel være en timesats, en fastpris eller noget helt tredje der passer jeres budget.

Vi fakturer efter kundens behov.

"Danica Transport kan jeg absolut anbefale til en hver virksomhed der skal bruge en stabil og billig løsning til distribution af diverse vare."

Thomas West - Phone-rep

Levering af mad og ferskvare?


Danica Transport har udvidet deres vognpark, og implimenteret kølevogne, hvilket gør det muligt for os at sende madvare ud til private kunder og virksomheder.
Så er du et frokostfirma, et supermarkede som skal have leveret mad ud til enten private kunder, supermarkeder, kiosker, firma arrangementer eller lignende. Jamen så kan Danica Transport sagtens stå for dette til en pris der passer begge parter.

Hvad består vores vognpark af?


I dag har Danica Transport cirka 10 vogne.
Vi har 4 pallers varevogne m. og uden køn + 8 pallers kassevogn m. og uden køl. Hvilket gør det muligt for os at klare de fleste opgaver.

Udover dette samarbejder vi med større virksomheder hvorved vi udliciterer rigtig store opgaver, således vi kan transporte helt store objekter.